Container verhuur Spiritus Containers


Spiritus Containers is een van de toonaangevende bedrijven in container verhuur. U bent bij Spiritus Containers aan het juiste adres als u voor een eerlijke- en scherpe prijsstelling een container wilt huren. Dit zijn immers de onderscheidende waarden van ons jonge- en dynamische bedrijf. We hebben dan ook een grote klantenkring die graag gebruik maken van onze veelzijdige mogelijkheden in container verhuur. U kunt bij ons containers verhuren van diverse afmetingen. Hierbij kunt u kiezen uit containers van meerdere maatvoeringen. Op deze manier kunt u altijd gebruik maken van een container die aansluit op uw wensen, dus de hoeveelheid afval dat u wilt afvoeren. Op de informatiepagina van onze website leest u alles over de verschillende soorten containers die we verhuren. Uiteraard kunt u de containers gebruiken om al het gewenste afval in af te voeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan bouwafval, sloopafval, grofvuil, schoon puin, houtafval, groenafval, grond, dak afval of gips. Wij dragen er vanzelfsprekend zorg voor dat het afval uiteindelijk op de juiste plaats terecht zal komen. We ontzorgen u volledig op dit gebied. Bij Spiritus Containers bent u er zeker van dat de afvalcontainerverhuur vlot en correct verloopt.


Spiritus Containers: huren van containers tegen een eerlijk tarief


Spiritus Containers staat bekend als hét adres waar u containers kunt huren tegen een goedkoop en eerlijk tarief. Dit is een belangrijk punt waar we sterk onderscheidend in zijn ten opzichte van andere bedrijven uit onze branche. Wij werken met een standaard prijs voor het huren van containers, iets waar veel andere bedrijven niet voor kiezen. De meeste bedrijven kiezen ervoor om een prijs per ton afval te berekenen. Het probleem van deze keuze is echter dat er geen sprake is van transparantie. Het is voor u als klant niet mogelijk om het factuurbedrag te controleren. U kunt het gewicht van de gevulde container immers niet nawegen. In dit geval moet u er maar vanuit gaan dat het betreffende containerverhuurbedrijf een eerlijke werkwijze hanteert.

Dit is de reden dat we bij Spiritus Containers voor een andere werkwijze met betrekking tot onze prijsstelling hebben gekozen. Zoals aangegeven: u bent bij Spiritus Containers aan het juiste adres voor het huren van containers tegen een goedkoop en eerlijk tarief. Dit brengen we in de praktijk door alleen de prijs voor het huren van de container in rekening te brengen. Deze container mag u op iedere gewenste manier vullen. Bij Spiritus Containers weet u dus vooraf al precies welk bedrag er op de factuur komt te staan. Nare financiële verrassingen achteraf komen bij ons dus niet voor.

 


Werkwijze van Spiritus Containers bij het verhuren van containers


Spiritus Containers is een jong en dynamisch bedrijf. Dit merkt u dan ook zeker terug bij het verhuren van containers. Als u bij ons heeft aangegeven dat u een container nodig heeft, zorgen wij ervoor dat u hier snel beschikking over heeft. Dit zou zelfs desgewenst in veel gevallen al de volgende werkdag kunnen. We bezorgen de containers op een door u aangegeven locatie. Als u de container volledig gevuld heeft of als u klaar bent met de werkzaamheden, komen we de container weer volledig gratis bij u ophalen.

U betaalt immers alleen maar voor de verhuur van de container. De vervoerskosten hiervan nemen wij voor onze rekening. Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot de verhuur van containers? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.